Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/05/140105/mindover.se/public_html/wp/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21 training : MIND OVER

training

MIND OVER training består av Lic. Personliga Tränare eller gren/idrott specialist inom visa områden.

En Personlig Tränare är ett vanligt val för många som ska börja träna eller vill uppnå sina mål. Du kan ha en Personlig Tränare på din träningsanläggning, som tränar dig ute i friska luften eller gärna i en av de lokalerna som vi befinner oss på. Våra Personliga Tränare vägleder dig i träning och rehabvärlden, någon som lägger upp och planerar ditt program utifrån dina mål och förutsättningar.

För oss är Personlig Träning mer än att ha intresse och kunskap om träning, kost och näringslära. Våra Personliga Tränare kommunicerar och vägleder dig på ett personligt sätt och efter din individuella nivå.

Vi kvalitetssäkrar våra Personliga Tränare varje år, därför kan vi stå för att de är hög kvalificerad med en gedigen kompetens.

Därför kan vi hjälpa dig som:

  • är gravid (foglossning, träna inför och efter förlossning)
  • har ryggont (diskbrock, ryggskott, instabil rygg, osv)
  • har ont i axeln (frozen shoulder, instabila axlar, axeln urled, osv)
  • har problem och smärta i knäna (instabila knä, opererade (korsband-menisk) schlatterknä, osv)
  • vill förstärka och forma din hållning till en bättre och starkare atletisk hållning
  • vill prestera i någon form av idrott sammanhang (maraton, vätternrundan, vasaloppet, lidingöloppet, osv)
  • vill gå ner i vikt och förbättra din fysik, hälsa eller kondition
  • vill helt enkelt gå upp i vikt och förbättra din fysik, hälsa, kondition och framhäva dina former och muskler

MIND OVER matters Personliga Tränare är noggrant utvalda. De genomgår två krävande personlighetsanalyser, en praktisk och en teoretisk tenta där 90 % är lägsta kravet för att de ska få kliva in och träffa dig. Sen deltar de kontinuerligt i utbildningar, Workshops och varje år får de skriva en teoretisk tenta för att uppdatera och hålla sin kunskap färsk där kravet är att klara av de samtliga med 90% korrekt.

Det är viktigt för våra klienters framsteg, utveckling och resultat. Det är viktigt för oss!

Är du intresserad av att veta mer om Personlig Träning eller komma i kontakt med någon av våra Personliga Tränare maila oss på info@mindover.se