Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/05/140105/mindover.se/public_html/wp/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21 Referenser : MIND OVER

Referenser

 • Mathias

  Jag är 26 år gammal och har styrke-tränat sen jag var 17 år. Jag har kört mina övningar som var nästintill samma hela tiden.
  Jag har kört på med min kost som jag trodde var optimal för mig. Men jag har inte uppnått de resultaten som jag vill uppnå, vilket gjorde att jag kände att jag behövde en förändring, jag kontaktade Omid Dadary på MIND OVER matter.

  Jag har jobbat tillsammans med Omid nu i ett år och min kropp har verkligen förändrats, till de bättre.
  Jag började helt plötsligt jobba med helt andra övningar, övningar som var anpassade för mig, min kropp, mina mål och förutsättningar. Nästan alla övningar var nya samt att jag fick en periodisering för min träning! Kosten förändrades och även här fick jag en anpassad kost/upplägg för min kropp, mina mål, och det som JAG behövde få i mig.

  1 år senare, så är jag i bättre form än någonsin, jag känner mig fylld med ny energi, och är jättenyfiken på vad nästa steg är för mig och min kropp. För om jag ser ut så här efter 1 år, hur ser jag då ut efter 2 år?

  /Mathias Svensson

 • Linda

  Att anlita en PT är min bästa investering. Mitt mål och syfte var att bli starkare, få bättre kondition och slimma kroppen. Jag har alltid tränat mycket men tyckte inte att jag utvecklades, jag ville något mer!
  Träningen är så mycket mer än det fysiskt ansträngande, den får mig att tänka här och nu, jag har ett mål som jag jobbar för att nå, känner hur jag steg för steg kommer vidare… Lite av personlig coaching, magiskt!
  Det är en fantastisk känsla som infinner sig när man inser att kroppen faktiskt kan mer än vad huvudet tror.
  Detta har lett till att jag kan ta min träning till en annan nivå än tidigare, vilken otrolig känsla!
  MIND OVER fokuserar på mig och vad jag vill med min träning, Jag har en fantastiskt proffessionell PT som hjälper mig att nå mina mål. Det är svettigt, det känns men det är grymt!
  There are NO LIMITS!!

 • Annika

  Jag har alltid gillat att hålla mig i form, tidigare mest med simmning eller löpträning, men för ett år sedan började jag träna på gym. Jag har jobbat som musiker i ca 25 år och har genom åren haft återkommande besvär med rygg och axlar. För snart ett halvår sedan fick jag kontakt med en personlig tränare från Mind over. Han har”kartlagt” min kropp och utformat träningsprogram och rehabilitering för mig. Jag har även fått behandling av naprapat som står i nära samarbete med tränarna. Jag har fått lära mig mycket om hur just jag ska träna och utveckla min kropp för att nå de resultat jag vill ha(mitt mål är att inte ha ont någonstans!) Det har verkligen givit mig en kick, och jag ser alltid fram mot ett pass med min tränare, och även de tillfällen jag tränar på egen hand, för då har jag ett bra program att använda!

 • Anna-Karin

  “Ryggvärken smög sig långsamt på och tilltog under ett par månader. Till slut var smärtan total det strålade åt alla håll och kanter. Jag fick uppfinna nya sätt att resa mig, stiga ur sängen, klä mig, böja mig, i stort sett allt i vardagen gjorde ont. För mig som är van att vara smärtfri, rörlig och aktiv var det här ett helt nytt och bedrövligt tillstånd. När allt var som värst tänkte jag att jag vill göra vad jag kan för att undvika att det händer igen. Jag hittade hjälp och fick bukt med värken och tog sedan kontakt med MIND OVER matter. Det började med en konsultation som ledde till tio träningstillfällen med personlig tränare.

  För mig har den kontakten varit toppen. Jag träffade en person som lyssnade in mina besvär, gav mig professionell rådgivning, lade upp träning exakt efter mina behov, peppade mig att ta kliv framåt med min träning och fick mig att våga ta i och träna hårt utan rädsla för smärta. Nu känner jag mig trygg, inspirerad och motiverad att fortsätta jobba med mitt träningsupplägg och jag upplever redan att min rygg gillar läget och är med på tåget.” (Tack Omid!)

  Anna-Karin

 • Grazyna

  Idag hade jag sista träningspass med Jakob. Han är duktig, engagerad och kunnig. Jag är mycket nöjd med hans arbete. Han har förmåga att på mycket skickligt sätt anpassa träningen till kundens önskemål och behov. Jag är imponerad hur skickligt han har kunnat ta reda på vad en ryttare behöver och göra upplägget därefter. Det kan jag tänka mig inte är så självklart särskilt om man själv inte sysslar med den sporten. Det var mycket proffsigt!

  Dessutom, tycker jag, att han bemöter kunder på mycket trevlig och professionellt sätt och det är också viktigt.

  Min bedömning av att ha personlig tränare hos MIND OVER matter är mycket god och jag skriver detta för det är kul att berömma någon som förtjänar det. Och min  Personliga tränare (Jakob) förtjänar det verkligen.

  Grazyna

 • Pelle Karlsson

  På påskafton 2011 åkte jag skidor offpist i Åre med min dotter och en skidguide.

  Vid ett tillfälle hann jag inte väja för en lömsk travers där berget tittade fram. Jag gjorde en praktfull vurpa och min hälsena, som redan tidigare inte var av bästa beskaffenhet, fick sig en knäck.

  Jag tog mig hem och till sjukhuset. Där blev jag gipsad upp till knät med foten i 30 graders vinkel för att hälsenan på ett naturligt sätt skulle växa ihop. Fick förhållningsorder att absolut inte stödja på foten. Under en månad tog jag mig fram hängandes på kryckor. Efter den månaden fick jag en otros – en stor klumpig plaststövel som höll foten i ett låst läge. Den hade jag också i en månad. Men nu fick jag ta stöd och tilläts ta av otrosen på natten.

  Efter två månader slapp jag äntligen bojorna. Nu upptäckte jag vad som hänt under den långa läkningsprocessen. Hälsenan var hel. Men… foten och hela benet var var förtvinat och stelt. Jag haltade kraftigt. Jag vågade inte riktigt stödja på benet. Till saken hör att jag aldrig varit särskilt smidig och rörlig. Och min ålder – jag är 69 – underlättade inte rehabiliteringen. Man var ju förståss skraj att skadan skulle gå upp igen så man tog det väldigt försiktigt. På Karolinska fick jag av sjukgymnaster instruktioner vilka övningar jag skulle utföra. Men det gick väldigt långsamt att komma tillbaka i gammal fin form. Med jogging tre gånger i veckan etc etc

  Stötte av en händelse ihop med Omid som jobbar som personlig tränare på MIND OVER matter. Berättade om mina eskapader och att jag led av att det tog så lång tid att bli återställd. Jag tog några timmar med honom. Och nu har jag ett program som jag kör så fort tillfälle ges. Det är betydligt tuffare än det som jag fått tidigare. Men jag känner att det gör mycket mer nytta. Hältan håller på att försvinna och jag räknar med att stå på skidor vid säsongpremiären i november.

  Pelle Karlsson, augusti 2011